Repetities en evenementen Hét ROCKkoor geannuleerd ivm corona maatregelen

Gezien de aangescherpte maatregelen om het corona virus in te dammen, hebben wij besloten dat alle repetities van Hét ROCKkoor voorlopig niet door gaan.

Direct na het bekendmaken van de nationale maatregelen, hebben wij crisisberaad gehad, met de dirigenten gesproken en diverse aspecten onder de loep genomen. Conclusie is dat wij de gezondheid en veiligheid van onze leden, dirigenten, muzikanten en naasten zo belangrijk vinden, dat dit ons de beste maatregel lijkt.

Naast de repetities, worden ook optredens, concerten en evenementen geannuleerd. Waar mogelijk, zullen we deze verplaatsen naar een latere datum.

Op dit moment is het moeilijk te zeggen tot wanneer de repetities niet doorgaan. Het is nu nog onduidelijk hoe de maatregelen rondom de inperking van het coronavirus zich zullen ontwikkelen, waardoor het moeilijk is om concrete afspraken te maken.

Zodra er meer duidelijkheid is, zullen we je hierover informeren. Voor ons is dit een moeilijke en onduidelijke periode, we willen je daarom verzoeken om ons niet te mailen/bellen met vragen, maar te wachten op informatie vanuit ons. Het zou kunnen dat dit dus wat langer duurt dan je zou willen. Daarom willen we je vragen om je begrip, geduld en vertrouwen.

Met vriendelijke groet,

Ton & Sandra
Prestige Vocal Groups