ROCKkoor Tilburg

Onder leiding van dirigent Erik Fortier repeteert ROCKkoor Tilburg wekelijks op dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de prachtige zaal van wijkcentrum de Heyhoef (Kerkenbosplaats 2, 5043 RX Tilburg) Het koor is groot van opzet (+/- 150 leden) en biedt ruimte aan mannen en vrouwen in de leeftijd vanaf 12 jaar. Zangervaring en noten lezen is niet nodig, plezier in samen zingen wel. Ons repertoire bestaat uit oude en nieuwe ROCK hits en onze optredens zijn spetterend: met live band, choreografie en professioneel licht en geluid. Een lidmaatschap bij ROCKkoor Tilburg is € 36,- per maand. Er is een éénmalig inschrijfgeld van € 8,95. Op dit moment is er nog ruimte voor nieuwe leden bij ROCKkoor Tilburg.

Dirigent

Erik Fortier dirigeert vele koren in diverse genre’s en stijlen, samenstellingen en leeftijden. Hij heeft ruim 16 jaar ervaring als dirigent en arrangeur. Met de nodige energie en humor schept hij een ongedwongen sfeer, waardoor de koorleden zowel individueel en als groep boven zichzelf uitstijgen!

Erik Fortier

Repetitielocatie

We repeteren wekelijks op dinsdag van 20 tot 22 uur op één van de mooiste plekjes van Tilburg:

De Heyhoef

Kerkenbosplaats 2, 5043 RX Tilburg

2 proeflessen

Een proefles, hoe gaat het in z’n werk?

Je mag twee keer op proef komen zingen. Elk kwartaal organiseren we speciale proeflessen, waarin de dirigent begint met het instuderen van nieuwe nummers. Voor deze twee proeflessen betaal je € 8,50 in totaal. De dirigent geeft vooraf en tijdens de repetitie uitleg over de bladmuziek en begeleidt je bij het zingen. Je krijgt van de dirigent een stemscan, om te bepalen waar je het beste past in het koor. Zodra je lid bent, krijg je toegang tot de speciale ledensite, waar je uniek oefenmateriaal vindt om de nummers in te studeren.

Maak kennis tijdens twee proeflessen

In oktober en november 2021 organiseren we weer proeflessen. Je kunt je hier nu voor inschrijven.

We hebben drie keer per jaar de mogelijkheid om mee te doen aan de proeflessen. Meld je nu aan en ontdek ook hoe leuk en ontspannend zingen bij ons is!

Schrijf je hier in

ROCKkoor Tilburg

Waarom zingen bij ROCKkoor Tilburg?

• We zingen de nieuwste hits
  • Het is ontspannend!
  • Je leert steeds beter zingen!
  • o.l.v. Dirigent Erik Fortier
  • Het is spetterend!
  • Het is gezellig!
  • We spelen met onze eigen live band!
“Zonder zang of koor ervaring heb ik me aangemeld. Ga iedere week met veel plezier met 3 vrienden naar de repetitie. Laatst eentje gemist en wat mis je dan veel. Leer veel van de altijd opbouwende kritiek van de dirigent. Gezellige sfeer!” Annemiek (Hoorn)