ROCKkoor Tilburg

Op dinsdag 22 mei 2018 is ROCKkoor Tilburg van start gegaan, onder leiding van top dirigent Chiel de Cock. We repeteren wekelijks op dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de muzikale theaterzaal van De Loft (Ringbaan Oost 8-17, 5013CA Tilburg). Het koor is groot van opzet (+/- 150 leden) en biedt ruimte aan mannen en vrouwen in de leeftijd vanaf 12 jaar. Zangervaring en noten lezen is niet nodig, plezier in samen zingen wel. Ons repertoire bestaat uit oude en nieuwe ROCK hits en onze optredens zijn spetterend: met live band, choreografie en professioneel licht en geluid. Een lidmaatschap bij ROCKkoor Tilburg is € 7,25 per repetitie. Er is een éénmalig inschrijfgeld van € 7,50. Op dit moment is er nog ruimte voor nieuwe leden bij ROCKkoor Tilburg.

PROEFLESSEN 07 EN 14 APRIL

Ontdek hoe leuk en ontspannend zingen bij ons is! Schrijf je nu in voor de proeflessen van Rockkoor Tilburg op dinsdag 07 en 14 april 2020.

Dirigent

Sinds november 2017 is Chiel begonnen als dirigent bij Prestige Vocal Groups. Maar daar is het niet begonnen. Tijdens zijn studie Docent Muziek op Fontys Hogeschool voor de Kunsten heeft hij zich bekwaam gemaakt als zanger, pianist, arrangeur, dirigent en muziekdocent.  Zijn agenda is heerlijk gevuld met verschillende muzikale activiteiten waar hij enorm veel energie uit haalt. "Het fijne aan dit vak vind ik het creëren van een lach op iemand zijn gezicht. Ook kan ik mijn kennis overbrengen op mensen en ze daardoor veel leren en dat geeft mij voldoening." Tijdens de repetities vindt Chiel het heerlijk om zelf het koor te begeleiden op piano en dan helemaal los te gaan. "Blijkbaar heb ik een behoorlijke dosis enthousiasme wat aanstekelijk werkt. Ik probeer iedereen in het koor op zijn gemak te laten voelen. Een koorlid krijgt van mij mee dat zingen bevrijdend werkt en dat alles mogelijk is. Iedereen kan (leren) zingen."

Chiel de Cock

Repetitielocatie

We repeteren wekelijks op dinsdag van 20 tot 22 uur op één van de mooiste plekjes van Tilburg!

De Loft

Ringbaan Oost 8-17
5013CA Tilburg

Navigatieadres: Lovende Kanaaldijk 63, Tilburg.

Zeer goed te bereiken met auto, openbaar vervoer en fiets. Je kunt gratis parkeren op de Lovende Kanaaldijk 63. Dit parkeerterrein bevindt zich achter de Loft.

2 proeflessen

Een proefles, hoe gaat het in z’n werk?

Je mag 2 keer op proef komen zingen. Elk kwartaal organiseren we speciale proeflessen, waarin de dirigent begint met het instuderen van nieuwe nummers. Voor deze twee proeflessen krijg je 50% korting, dus je betaalt € 7,25 in totaal. De dirigent geeft vooraf en tijdens de repetitie uitleg over de bladmuziek en begeleidt je bij het zingen. Je krijgt van de dirigent een stemscan, om te bepalen waar je het beste past in het koor. Zodra je lid bent, krijg je toegang tot de speciale ledensite, waar je o.a. speciale ingezongen oefen-mp3’s van onze nummers vindt.

Maak kennis tijdens twee proeflessen

De volgende proeflessen zijn na de zomervakantie. Ontdek ook hoe leuk en ontspannend zingen bij ons is!

Schrijf je hier in

ROCKkoor Tilburg

Waarom zingen bij ROCKkoor Tilburg?

• We zingen de nieuwste hits
  • Het is ontspannend!
  • Je leert steeds beter zingen!
  • o.l.v. Dirigent Chiel de Cock
  • Het is spetterend!
  • Het is gezellig!
  • We spelen met onze eigen live band!
“Zonder zang of koor ervaring heb ik me aangemeld. Ga iedere week met veel plezier met 3 vrienden naar de repetitie. Laatst eentje gemist en wat mis je dan veel. Leer veel van de altijd opbouwende kritiek van de dirigent. Gezellige sfeer!” Annemiek (Hoorn)