ROCKkoor Nijmegen

Op dinsdag 23 oktober 2018 ging ROCKkoor Nijmegen van start , onder leiding van topdirigent Jelle Roosen. We repeteren wekelijks op dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de muzikale theaterzaal van De Klif. Het koor is groot van opzet (+/- 150 leden) en biedt ruimte aan mannen en vrouwen in de leeftijd vanaf 12 jaar. Zangervaring en noten lezen is niet nodig, plezier in samen zingen wel. Ons repertoire bestaat uit oude en nieuwe ROCK hits en onze optredens zijn spetterend: met live band, choreografie en professioneel licht en geluid. Een lidmaatschap bij ROCKkoor Nijmegen is € 7,25 per repetitie. Er is een éénmalig inschrijfgeld van € 7,50. Op dit moment is er nog ruimte voor nieuwe leden bij ROCKkoor Nijmegen!

PROEFLESSEN 7 en 14 april 2020

De proeflessen voor Hèt ROCKkoor Nijmegen zijn, vanwege de aangescherpte maatregelen om het Corona virus in te dammen, uitgesteld tot een later moment. Iedereen die zich reeds heeft aangemeld is hierover geïnformeerd.

Dirigent

Jelle Roosen is dirigent bij Prestige Vocal Groups sinds oktober 2018 bij Hét Rockkoor Nijmegen en doet dit met veel plezier. Voordat zijn carrière als dirigent en muzikaal leider van start ging heeft hij ‘Composition for the Media’ gestudeerd aan het HKU en ontving hij voor deze studie de graad “Bachelor of Music with Honours”. Daarnaast volgde hij in 2017 de opleiding koordirectie aan het Koninklijke Conservatorium in Utrecht bij Fokko Oldenhuis en Rob Vermeulen.

Jelle Roosen

Repetitielocatie

de Klif

Pijlpuntstraat 1
6515 DJ Nijmegen

Deze locatie is zeer goed te bereiken met de auto, op het terrein zelf is veel gratis parkeergelegenheid.

2 proeflessen

Een proefles, hoe gaat het in z’n werk?

Je mag 2 keer op proef komen zingen. Elk kwartaal organiseren we speciale proeflessen, waarin de dirigent begint met het instuderen van nieuwe nummers. Voor deze twee proeflessen krijg je 50% korting, dus je betaalt € 7,25 in totaal. De dirigent geeft vooraf en tijdens de repetitie uitleg over de bladmuziek en begeleidt je bij het zingen. Je krijgt van de dirigent een stemscan, om te bepalen waar je het beste past in het koor. Zodra je lid bent, krijg je toegang tot de speciale ledensite, waar je o.a. speciale ingezongen oefen-mp3’s van onze nummers vindt.

Maak kennis tijdens twee proeflessen

De volgende proeflessen zijn na de zomervakantie. Ontdek ook hoe leuk en ontspannend zingen bij ons is!

Schrijf je hier in

ROCKkoor Nijmegen

Waarom zingen bij ROCKkoor Nijmegen?

• We zingen de nieuwste hits
  • Het is ontspannend!
  • Je leert steeds beter zingen!
  • o.l.v. Dirigent Jelle Roosen
  • Het is spetterend!
  • Het is gezellig!
  • We spelen met onze eigen live band!
“Zonder zang of koor ervaring heb ik me aangemeld. Ga iedere week met veel plezier met 3 vrienden naar de repetitie. Laatst eentje gemist en wat mis je dan veel. Leer veel van de altijd opbouwende kritiek van de dirigent. Gezellige sfeer!” Annemiek (Hoorn)